Onze projecten

Vakbekwaam hovenier

Zorgboerderij Heidepol

Zorgboerderij  Heidepol! Een prachtige locatie waar de ambachtelijke tulpen & violen van Kwekerij Rosegaar mogen staan! Ze komen één voor één in bloei. De tulpen zijn van een hoop verschillende rassen om de diversiteit er in te houden! De tulpen bollen komen van een biologische boer rechtsreeks van het land!


Tuinonderhoud Appeltern

Tuinonderhoud Appeltern. Deze tuin werd ter beschikking gesteld door het Aeres Velp - Appeltern. Hier werd op Lesley de vakbekwaamheid onderhoud getoetst. Deze tuin moest onderhouden worden. Hagen snoeien, wieden, onderhoud verharding. Tot slot werd er gekeken naar de kennis en kunde en een eind gesprek werd er gevoerd. Binnen 5 uur tijd was de tuin spik en span. En is Lesley geslaagd voor zijn proef! 


Hagen snoeien

Hagen snoeien. Hagen hebben jaarlijks onderhoud nodig, hier zorgen wij voor. Van uw wilde haag maken wij weer een strakke haag. Ook snoeien wij ronde vormen. Maar net wat de klant wil.


Tuin onderhoud

Tuin onderhoud. Iedere tuin heeft onderhoud nodig.  Wij zorgen er voor dat iedere tuin perfect onderhouden word. Onderanderen doen wij, snoeien, wieden, kanten steken, en nog veel meer. Wij passen ons aan naar de wens van de klant!  


Dier verblijven

Dier verblijven Kwekerij Rosegaar doet ook dier verblijven. We stellen samen met de klant een plan op, wij adviseren hoe u uw dieren zo dier vriendelijk kan houden en toch een ren/hok uw style krijgt. Ook word er gekeken naar de biodiversiteit om de natuur te ondersteunen.


Vijver onderhoud

Vijver onderhoud Natuurlijk hebben vijvers onderhoud nodig, Kwekerij Rosegaar onderhoud dit ook! Langs de kant en met het schepnet of knipper in het water.


Ook kunnen we onze materialen zelf maken !

De sfeer proeven vanuit de video, en kijk hoe Collin dit doet.